Τράκτορας για κομπρεσέρ αέρος







Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή




















OFERUJE NOWOŚĆ 2020.
KOMPRESOR DO WYDMUCHU , SILOKOMPRESSOR GHH RAND CS85
W ZABUDOWIE DTR COOLING SYSTEM
Kompresor model:
GHH CS85 ( CS1050)
wydajność : 720-1100m/h
W pełni kompaktowa zabudowa z wydajną chłodnicą powietrza.
temp max 45-50*c , najlepszy współczynnik chłodzenia na rynku.
Filtry powietrza wielokrotnego użytku,
Powietrze do zabudowy zasysane jest w najwyższym punkcie,
co redukuje konieczność wymiany filtrów do minimum.
wymiary zabudowy :
szerokość 75 cm
wysokość 60 cm
dzięki uzyskanym niskim rozmiarom zabudowy można ją zainstalować na dowolne auto bez konieczności demontażu zbiorników, niska wysokość i wysoki punkt montaży zapobiega uszkodzeniu zabudowy podczas użytkowania . I zmniejsza kąt wału cardana do minimum.
Napęd z przekładni pasowej umożliwia dowolną parametryzacje pracy auta podczas użytkowania kompresora
zautomatyzowany włącznik wentylatora chłodnicy ułatwia obsługę .
gwarancja 24 mc
Dodatkowo Świadczymy usługi z zakresu regeneracji i naprawy kompresorów śrubowych niskich ciśnień.
Sprawdzenie kompresora i kosztorys naprawy bezpłatny.
DTR- Compressor zapewniamy:
Montaż i serwis na terenie całego kraju i Europy
Nasze wieloletnie doświadczenie pozwala świadczyć usługi na najwyższym poziomie, w najlepszej jakości.
Nasze rozwiązania techniczne i obsługa , stanowią wzór na rynku europejskim
W ofercie posiadamy nowe i używane kompresory,
Na stanie ponad 200 sztuk kompresorów
wszystkie części do kompresorów , zabudów dostępne od ręki.
Świadczymy usługi z zakresu regeneracji i naprawy kompresorów śrubowych niskich ciśnień.
Sprawdzenie kompresora i kosztorys naprawy bezpłatny.
dzięki licznym partnerskim punktom serwisowym w Europie, mają Państwo możliwość serwisować kompresory na terenie Europy
W ofercie również kompletne układy hydrauliczne pod każdy typ ciągnika siodłowego.
instalacje na terenie EUROPY
Kontakt:
English , Russian , Spanish
προβολή επαφών Patryk
προβολή επαφών Paweł
email προβολή επαφών