» Διαφήμιση μπάνερ (πανό)

Διαφήμιση μπάνερ (πανό)

Η τοποθέτηση της διαφήμισης με banner στην Autoline είναι ένας άριστος τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών, να αυξήσετε την αναγνώριση τόσο μιας δημοφιλούς εταιρείας όσο και ενός καινούριου εμπορικού σήματος, και να προσελκύσετε σημαντικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.
Για την τοποθέτηση ενός banner αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τις κατάλληλες θέσεις, όλα τα υπόλοιπα θα τα ετοιμάσουμε εμείς. Ο σχεδιασμός του banner συμπεριλαμβάνεται στην τιμή!
Καθημερινά την Autoline επισκέπτονται πάνω από 125 000 επισκέπτες που μπορούν να γίνουν πελάτες σας!


Τι είναι το banner;
Το banner είναι ένα γραφικό στοιχείο που μπορεί να περιέχει λογότυπο ή φωτογραφίες των οχημάτων της εταιρείας σας και να παραπέμπει στην ιστοσελίδα σας ή στις αγγελίες σας στο Autoline.
Δείγματα των banner μας

Τοποθέτηση του banner στις κατηγορίες

Η τοποθέτηση της διαφήμισης στα κεφάλαια της ιστοσελίδας με banner συνιστάται στους πωλητές του συγκεκριμένου είδους των οχημάτων ή παροχής υπηρεσιών. Για παράδειγμα, αν η εταιρεία σας ασχολείται με πώληση των φορτηγών οχημάτων θα σας ταιριάζει περισσότερο το κεφάλαιο "πώληση φορτηγών" επειδή ακριβώς αυτό το κεφάλαιο επισκέπτονται οι άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν φορτηγά, και αυτοί οι άνθρωποι οπωσδήποτε θα δουν το banner σας.

Τοποθέτηση του banner στην αρχική σελίδα

Η διαφήμιση με banner στην αρχική σελίδα περιλαμβάνει ένα ευρύ κύκλο επισκεπτών και προορίζεται περισσότερο για τη διαφήμιση των γενικών υπηρεσιών. Για παράδειγμα, αν η εταιρεία σας παρέχει υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης, το banner σας θα ενδιαφέρει το 90% των επισκεπτών που επισκέφτηκαν την αρχική σελίδα. Επίσης η τοποθέτηση του banner στην αρχική σελίδα θα σας φανεί χρήσιμο αν η εταιρεία σας μόλις εμφανίζεται στην αγορά και ο σκοπός σας είναι να αυξήσετε την αναγνώριση τόσο του εμπορικού σήματος όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Linemedia
Επαφές:
τηλ: +30 694 535 9613
Ημέρες και ώρες κατά τις οποίες το γραφείο λειτουργεί: Mon. - Fri. 9.00 - 18.00

Αποστολή μηνύματος

captcha